Legyünk másképp egyformák!

Ahol a piaci tortából számos versenytárs is pályázik ugyanarra a bizonyos szeletre, gyakran találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy egyik-másik szereplő igyekszik szinte teljes mértékben (vagy akár lelopva az összes tartalmat, dizájnelemet) lemásolni valamelyik konkurens honlapját, hirdetési kreatívját, landing oldalát.

Nagy igyekezetükben csak azt felejtik el, hogy miközben egyediségüket, a versenytársaknál magasabb minőségüket próbálják izzadva kidomborítani, indigót tesznek a lapok közé.

Nyilván, érthető, hogy egy kész, már bejáratott dizájn, ötlet a siker ígéretével kecsegtet. És az is valószínű, hogy a közönség épp erre fogékony, ezt fogadta el normának. Ám akkor, ha új piaci szereplőként vagy épp főnixként feltámadni kívánó régiként szeretnénk vállalkozásunkat megkülönböztetni másoktól, ezeket a megoldásokat mind képileg, mind szövegesen érdemes újragondolni.

A másokétól markánsan eltérő megjelenés és tartalom garanciát jelent majd arra, hogy a szektor tablóján rajtunk akadjon meg az érdeklődők szeme. Mert minden híresztelés ellenére, igenis lehetünk másképp egyformák!