Rólunk

One life • Online

Az online jelenlét egy vállalat életében olyan, mint az élő szervezetnek a C-vitamin. Rövid távon lehet nélküle létezni, de hiányát idővel erősen megsínyli céged. Kérdezd meg orvosod vagy gyógyszerészed. Vagy fordulj hozzánk!

Ügyfeleink javarészt a hazai kis- és középvállalkozások közül kerülnek ki. És mivel mi magunk is ide tartozunk, belülről ismerjük a szektort, melyet még mindig kísért az offline. Szolgáltatási palettánkat húsz év tapasztalatával éppen ezért úgy állítottuk össze, hogy a problémák zömére megoldást nyújthassunk a tárhelytől, a céges e-mailezés és irodai eszközök támogatásán keresztül, a weboldal-készítésen át egészen a marketingig. Otthon vagyunk a Google Ads-en a Facebook-on és a LinkedIn-en is, de szöveget írni is tudunk. Sőt, a rendszert is alád tesszük.

A mindenkori adottságokhoz igazítjuk az online megoldásokat. A vállalkozásod terveinek ismeretében építjük fel az online megjelenésed, így teremtünk ismertséget és elismertséget. Azt nem állítom, hogy naponta feltaláljuk a melegvizet, de igyekszünk friss, a megszokottól eltérő ötletekkel feltenni céged az online térképre. A kockából gömböt fabrikálunk vagy karakterekből kirakatot építünk. Igyekszünk más-más perspektívából megvizsgálni a kihívásod és arra a legkézenfekvőbb, leginkább pénztárca-barát megoldást kínálni. Nem nevezzük magunkat kreatívnak. Mások neveznek így minket.

Mindig online vagyunk, azaz teljes egészében a jelenben élünk, dolgozunk. De, tisztában vagyunk vele, hogy mire ezt elolvasod: mindez már múlt idő.

Bakos Mónika
ügyvezető