G Suite
- iroda a felhőben

[One life • Online]

Amikor 2012 novemberében először vezettük be ügyfélnél az akkor még a Google Apps for Work névre hallgató felhő alapú irodai szoftvert, még nem sejtettük, hogy ebből előbb-utóbb szolgáltatás, majd Google Cloud partnerség lesz.

az EXARO Google Cloud partner

Most - több mint 6 évvel később - számos sikeres G Suite alkalmazást használó ügyféllel a tarsolyunkban, úgy látjuk, hogy jó időben, helyes döntést hoztunk. Pedig mennyi minden változott a kezdetek óta.

A Google irodai csomagját 2019-ben már több mint 4 millió vállalkozás használja világszerte. Büszkék vagyunk arra, hogy ezek közül néhányat mi vezettünk el a felhőig, és a mai napig mi támogatjuk számukra ezt a szolgáltatást.

Bármilyen mikro, kis, vagy közepes vállalkozásod van a G Suite a legmegbízhatóbb felhőalapú irodai csomag. Ár/érték arányban pedig a legjobb. Szerintünk. Ha most Gmail-t használsz, olyan érzésed lesz, mintha átmennél a nappalidból a dolgozószobádba. Minden ugyanúgy kézreáll, és mégis mintha itt mindent a munkádnak rendeltek volna alá.

G Suite bevezetése

Sokszor kapjuk meg kérdésként: be lehet-e állítani önállóan a G Suite rendszert. Az a véleményünk, hogy igen. Ha úgy érzed, hogy az átlagnál jobban átlátod a dolgokat és magad kezeled a domainedet, úgy néhány guglizással megtalálod, hogyan kell beállítani helyesen. Elrontani nem nagyon tudsz semmit, maximum kicsit több idődbe kerül, mintha olyanra bízod, akik már a sokadik bevezetésen vannak túl, és napi szinten üzemeltetik a rendszert.

Fontos! A G Suite bevezetése nem azonos néhány saját domain alatt futó e-mail cím beállításával. Az irodai rendszer ennél komplexebb. Szakértőkre bízni a G Suite bevezetését, időmegtakarítást és biztonságot jelent neked.

Milyen hátrányokkal jár, ha ránk bízod a G Suite bevezetését és üzemeltetését?
  • A mindenkori G Suite listaárnál biztosan drágábban jutsz majd a fiókhoz, hiszen megvásárolod mellé szolgáltatásunkat és szaktudásunkat is.

Milyen előnyökkel jár, ha ránk bízod a G Suite bevezetését és üzemeltetését?
  • Előzetesen felmérjük, hogy mire lesz szükséged, így ahhoz "idomítjuk" az alkalmazást.
  • A bevezetés pofonegyszerű lesz. Csak használnod kell és kész.
  • Folyamatos support és tanácsadás áll a rendelkezésedre, ha elakadsz.
  • Euro helyet mindig forintban fizethetsz.
  • A havi vagy éves fizetés mellett akár választhatsz féléves, vagy negyedéves számlázási periódust is.

Csomagok

A Google három irodai csomagot bocsájt rendelkezésedre, melyekért - ha önállóan menedzseled - közvetlenül euro-ban fizetsz.

  • Basic: 30 GB tárhellyel - 4 euro/felhasználó/hó*
  • Business: 5 felhasználóig 1 TB, majd korlátlan tárhellyel és archiválással - 8 euro/felhasználó/hó*
  • Enterprise: prémium irodai programcsomag speciális vezérlőkkel és funkciókkal - 23 euro/felhasználó/hó
Figyelem! * 2019 április 2-ától a Google - 8 év után - emeli az árakat. a Basic csomag 5.2 euro-ba, a Business 10,4 euroba kerül.

Melyiket válasszam?

Magyarországon a legtöbb KKV a G Suite Basic változatát használja. Számosan a Business-csomag felhasználói. Az Enterprise már egy másik kategória. Nagyvállalatok és multinacionális cégek tudják kihasználni és - nem utolsó sorban - megfizetni.

Hüvelykujj szabály Minél kisebb és egyszerűbb a céged belső felépítése annál valószínűbb, hogy elég számodra a Basic-csomag. Ha azonban több tárhelyre, és/vagy nagyobb biztonságra van szükséged válaszd inkább a Business-t!

 
 

Árazás

A G Suite bevezetése, fenntartása szervezeted komplexitásától és az igényeidtől függ. Az árainkat ennek megfelelően alakítottuk ki.


One life • Online

A "One life • Online" lényege, hogy ha a G Suite szolgáltatásunkat, más pl. "Honlap" vagy "Marketing" szolgáltatásunk mellé választod, további kedvezményeket érhetsz el. Továbbá bármilyen online természetű problémádra megoldást adunk.

Honlap G Suite

Honlap Marketing G Suite

Koncentrálj a saját munkádra!
Mi minden online természetű feladatot megoldunk neked.

 

Kapcsolatfelvétel és ajánlatkérés

Neved*
Email címed*
Telefonszámod*
Cégnév*
Adószám*

Felhasználók száma*
Az alábbi G Suite csomag érdekel: BasicBusiness

Az alábbi GS szolgáltatás érdekel: GS LiteGS ClassicGS Pro


Egyébként: 
EZ MÉG ÉRDEKELHET TÉGED!

Ingynes G Suite bemutató 

Március 28-án ingyenes felhő és G Suite bemutató lesz a Google Ground-on! Megéri benézni!
JELENTKEZZ MOST!
close-link